Vásárlási feltételek

Üzletszablyzat

TOKYO SOLAR HUNGARY KFT
- Internetes üzletszabályzat -

A Tokyo Solar Kft. internetes oldala (https://www.bojler.info) kizárólag az ügyfelek tájékoztatására, rendeléskövetésre és online kapcsolattartásra szolgálnak. Oldalainkon szereplő árak tájékoztató jellegűek. Az adatok nagy mennyiségére való tekintettel fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben a termék ára időközben megváltozott, úgy a már leadott, de még nem teljesített rendeléseknél az árat módosítsuk. Ezen esetben az ügyfelet külön értesítjük, aki eldöntheti, hogy a megváltozott árat elfogadja-e, vagy nem és ezen utóbbi esetben a rendelését töröljük a rendszerből.

Kérjük, hogy kizárólag azon esetben használja oldalainkat, amennyiben ezen Internetes Üzletszabályzattal egyetért, mivel Megrendelése leadása esetén Ön egyetért és elfogadja ezen Internetes Üzletszabályzat tartalmát! Oldalainkon online fizetés nem lehetséges, áruházunk kizárólag online megrendelés leadásra szolgál.

 

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:

1.a. A Tokyo Solar Hungary Kft. Internetes Áruházában leadott vásárlói igények kizárólag azon esetben minősülnek írásos megrendelésnek, ha a rendszerben a megrendelést rögzítettük és visszaigazoltuk. A Tokyo Solar Kft-nél megrendelést leadhat faxon, telefonon, email-en is. Ezen vásárlói igényekre szintén ezen Üzletszabályzat érvényes.

1.b. A Tokyo Solar Kft-nél bárki leadhatja vásárlói igényét. A vásárlói igények feladása a Tokyo Solar Kft. Internetes Áruházában kizárólag elektronikus úton, Interneten keresztül lehetséges. A Tokyo Solar Kft. telefonon, faxon, e-mailen, levélben feladott vásárlói igényeket is elfogad, azonban a Tokyo Solar Kft. Internetes Áruházában nyújtott kedvezményeket csak Interneten regisztrált ügyfeleinknek tudjuk biztosítani. A vásárlói igényeket kizárólag érvényes regisztrációval rendelkező ügyfelek adhatják le. A felhasználó a regisztráció megtételével elfogadja a Tokyo Solar Kft. Internetes Üzletszabályzatát, ezt magára nézve kötelező jellegűnek veszi.

 

2. REGISZTRÁCIÓ

2.a. A Tokyo Solar Kft. Internetes rendelési szolgáltatásait kizárólag regisztrációval rendelkező ügyfelek vehetik igénybe. A rendszer a regisztrációkat rögzíti, így az ügyfeleknek nem kell minden vásárlás előtt külön regisztrációt létrehozniuk.

2.b. A regisztrációs űrlap kitöltésénél a felhasználó vállalja, hogy csak a valós személyes adatait adja meg. A rendszer az ügyfél IP címét rögzíti. Téves adatok, vagy szándékosan megadott valótlan adatok megadása esetén a megrendelések teljesítése során felmerült többletköltségek a vásárlót terhelik.

2.c. A hibás, vagy valótlan adatokat tartalmazó regisztrációt a felhasználó előzetes értesítése nélkül automatikusan töröljük.

2.d. Azonos IP-címről többszörösen leadott hibás vagy valótlan adatokat tartalmazó regisztrációk esetén a Tokyo Solar Kft. fenntartja a jogot, hogy az Internetes Áruház ügyfelei közül kizárja a felhasználót, IP-címét az Internetes Áruház blokkolja. Amennyiben a felhasználó úgy ítéli meg, hogy IP-címét az Internetes Áruház blokkolja, reklamációját a kapcsolat@tokyosolar.hu email-címre küldheti.

 

3. AZ ÁRUHÁZBAN SZEREPLŐ TERMÉKEK

3.a Valamennyi termékhez lehetőségeink szerint a Tokyo Solar Kft. termék tájékoztatót mellékel. Az árucikk információs oldaláról a felhasználó részletesen megismerheti a termék jellemzőit. Az ismertető esetleges hibái, pontatlanságaiért a Tokyo Solar Kft. felelősséget nem vállal.

3.b A Tokyo Solar Kft. Internetes Áruházában szereplő árak minden esetben tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát a Tokyo Solar Kft. fenntartja. Az árváltozások, szállítási feltételek változása esetén az ügyfelet előzetesen írásban értesíti a Vevőszolgálat, a rendelést a vásárló részéről történő megerősítéséig a rendszer felfüggeszti megrendelés szállítását, teljesítését. Az Internetes Áruházban szereplő árak tartalmazzák mind a nettó, mind a fizetendő bruttó árat (ÁFÁ-val növelt érték).

3.c. A Tokyo Solar Kft. Magyarország területén kívüli országokba is teljesít szállításokat, kiszolgál vásárlói igényeket. Ezen esetben az Internetes Áruházban leadott vásárlói igényeket speciálisan kezeli a Vevőszolgálat. Az Internetes Áruház árai irányadó árak, az ügyfél részletes tájékoztatást kap az esetlegesen beadandó extra információk szükségességéről (pl. EU-ban rendelkezik-e EU-adószámmal, EU-n kívüli szállításoknál szüksége van-e az ügyfélnek extra dokumentumokra: pl. EUR1, stb.). Ezen esetekben az ügyfél a rendelés rögzítése után külön tájékoztatást kap írásban arról, hogy további költségek felmerülnek-e a megrendelés teljesítéséhez. Amíg az ügyfél nem erősíti meg ezen levélre leadott válaszával a megrendelési igényét, addig a rendszer a megrendelés teljesítését felfüggeszti.

4. GARANCIA, SZAVATOSSÁG

4.a Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

4.b Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termékcsoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett.

4.c. A Tokyo Solar Kft. Internetes Áruházában kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre.

4.d. A Tokyo Solar Kft. a bizonyítottan hibás terméket visszaveszi és újra cseréli. A hiba bizonyításának feladata kizárólag a gyártó, importőr által lehetséges, szakvéleményét az ügyfél magára nézve kötelezően elfogadja. A cseregarancia a termékek esetén csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul, eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.

4.e. A nem garanciális javítások költségét, a bevizsgálás díját és a javítással kapcsolatos egyéb költségeket az ügyfél előzetes javítási kalkuláció alapján vállalja. A nem garanciális javítást kizárólag a vevő erre irányuló egyértelmű írásos megrendelése esetén indíttatjuk el.

5. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

5.a. A Tokyo Solar Kft. Internetes Áruházában leadott vásárlói igényeknél az ügyfél kijelenti, hogy elfogadja jelen Üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

5.b. A Tokyo Solar Kft. Internetes Áruházában történő vásárlói igény megjelölésekor a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. Az ügyfél hibájából eredő téves szállításokért, technikai problémákért a Tokyo Solar Kft. felelősséget nem vállal.

5.c. Termékeket az EU országaiba, Magyarországra és az EU-n kívüli (szankció miatt nem kizárt) országokba tudunk szállítani.

5.d. Az ügyfél köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

5.e. A kiszállítást megelőzően a Tokyo Solar Kft. értesítést küld az ügyfélnek a konkrét kézbesítés időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül visszajelezzen, ha a szállítás időpontja nem megfelelő. Az ügyfél azon esetben, ha a csomagot a megadott időben ennek ellenére nem veszi át, a terméket Tokyo Solar Kft. irodájában átveheti, vagy újabb kiszállítást kérhet saját költségére. Amennyiben ezen esetben az Ügyfél a Tokyo Solar Kft. irodájában veszi át a terméket, a kiszállítás díját nem igényelheti vissza.

5.f. Az Ügyfél a vevői igény bejelentése után a teljesítésig bármikor módosíthatja a megrendelését. Így azon esetben például, ha házhozszállítást kért, azonban utólag jelzi, hogy mégis inkább irodánkban venné át a terméket, a szállítási díjat külön nem számítjuk fel.

5.g. Szállítási díjak Express One illetve Pannon XP esetén:

Kis csomagok 3.000.- Ft
50.000.- ft-ig 5.000.- Ft
50-100.000.-ft 6.000.- Ft
100-200.000.-ft 8.000.- Ft
200.000.-ft felett 10.000.-Ft

5.h. Szállítási díjak Magyar Posta Zrt.

Magyar Posta Zrt.-t választás esetén 10.000 Ft feladási, logisztikai díjat, egyéb költséget számol fel Tokyo Solar Hungary Kft. az adott csomag árán felül:

Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db. +10.000 FT feladási, logisztikai díj
Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.+10.000 FT feladási, logisztikai díj
Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db +10.000 FT feladási, logisztikai díj
Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db +10.000 FT feladási, logisztikai díj.

 

 

6. VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

6.a. Az ügyfél jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét kizárólag írásban jelezheti. A vásárlástól való elállás ténye a Tokyo Solar Kft. Internetes Áruházának rendszerében rögzítésre kerül, az ügyfél írásos visszajelzést kap. Amennyiben ez a lemondást követő 48 órában nem történik meg, az ügyfél feladata meggyőződni arról, hogy a lemondási szándék valóban megérkezett-e a Tokyo Solar Kft. Vevőszolgálatára (kapcsolat@tokyosolar.hu ).

6.b. Szállítási időpont tolódása, áruhiány esetén az ügyfél bármikor jogosult a megrendelését költségek nélkül visszamondani.

 

7. FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

7.a. A Tokyo Solar Kft Internetes Áruházában való vásárlás feltételezi az ügyfél részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

7.b. A Tokyo Solar Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be: -Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat. -Bármilyen működési hiba az Internetes hálózatban, ami megakadályozza a Tokyo Solar Kft. Internetes Áruház akadálytalan működését és a vásárlást. -Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon. -Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése. -Bármely szoftver nem megfelelő működése. -Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

7.c. A Tokyo Solar Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Tokyo Solar Kft. Intentes Áruházához való csatlakozás miatt következett be.

7.d. Az ügyfél felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

7.e. Egyedül az ügyfél felelős a Tokyo Solar Kft. Internetes Áruházához kapcsolódásáért és az Internetes Áruházban történő vásárlásért.

7.f. A Tokyo Solar Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis major esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

7.g. A Tokyo Solar Kft. szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Fer-gum 2000 Kft. Internetes Áruházában történő megjelentés időpontjától lép életbe.

7.h. A Tokyo Solar Kft. szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a Tokyo Solar Kft. Internetes Áruházát, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Tokyo Solar Kft. nem vonható felelősségre, ha így tesz.

7.i. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Tokyo Solar Kft. Internetes Áruházában. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

7.j. A Tokyo Solar Kft. szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Tokyo Solar Kft. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

7.k. Abban az esetben, ha az ügyfél bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Tokyo Solar Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és az ügyfél nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

 

8. SZEMÉLYES ADATOK

8.a. Az ügyfél személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

8.b.A Tokyo Solar Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozók a Tokyo Solar 0 Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

8.c. Az ügyfél beleegyezik, hogy a Tokyo Solar Kft-nél bármilyen formában megadott adatait a Tokyo Solar Kft. az ügyfél részére történő marketing tevékenységek céljára (telemarketing, postai tájékoztatóanyag) felhasználja.

 

9. VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA

8 nap visszavásárlási garancia. Ha a termék nem felel meg az elképzeléseinek, és 8 napon belül érvényesíti visszavásárlási igényét a 17/1999. Kormányrendelet értelmében minden kötöttség nélkül visszafizetjük az árát. Az elállási jog feltételeiről: Az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat megrendelésétől és a szerződéstől. Ebben az esetben a Tokyo Solar Kft köteles az Ön által kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket Ön, azaz a fogyasztó viseli. A fogyasztót ( Önt ) ezen felül egyéb költség nem terheli. A Tokyo Solar Kft azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy terméket kizárólag számlával együtt tudunk visszavenni vagy cserélni. Írásban történő elállás esetén a vevőnek elegendő az elállási nyilatkozatát, igazolható módon, 8 munkanapon belül feladni mely feladásnak a költsége önt terheli, ami után a visszavásárlási garancia a fentebb leírtak alapján érvényesíthető.

   

  TOKYO SOLAR HUNGARY Kft. - Vevőszolgálat

  2340 Kiskunlacháza Dömsödi út 43.

  Tel.: +36202520920
  kapcsolat@tokyosolar.hu 
  EU adószám: HU 23048658-2-13

   

  Adatvédelmi és cookie tájékoztató

  TOKYO SOLAR HUNGARY KFT. ADATVÉDELMI ÉS COOKIE SZABÁLYZATA

  Első változat. Hatályos 2018. május 20. napjától

   

  Jelen Adatvédelmi Szabályzat („Szabályzat”) összefoglalja a https://www.bojler.info/  kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát.

   

  A Szabályzat azokat a személyes adatokat ismerteti, amelyek gyűjtésére, létrehozására (kezelésére) akkor kerül sor, amikor Ön a https://www.bojler.info/ weboldalt („Weboldal”) használja.

   

  A látogató/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.

   

  A jelen Szabályzat ismerteti:

   

  • meghatározza, hogy milyen típusú személyes adatokat gyűjtünk
  • tájékoztatást ad arról, hogy hogyan gyűjtjük, és mire használjuk az Ön személyes adatait,
  • elmagyarázza, hogy mikor és milyen célból osztjuk meg a személyes adatokat a cégen belül és más szervezetekkel, és
  • útmutatóként szolgál az Ön, személyes adataihoz kapcsolódó jogairól és választási lehetőségeiről, illetve
  • arról, hogyan léphet kapcsolatba velünk.

   

   

  1. ADATKEZELŐ

  Ki felelős az adatai kezeléséért?

  Az adatok kezelője a Tokyo Solar Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság. („Adatkezelő”) (Székhely/postázási cím: 2724 Újlengyel, Határ út 12. Adószám: 23048658213
  Elérhetőség: tokyosolar [kukac] gmail.com vagy a https://www.bojler.info/ oldalon keresztül, Bejegyző bíróság: Nyilvántartva Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság, Cégjegyzékszám: 13 09 142522.)

   

   

  1. A KEZELT ADATOK ÉS ÉRINTETTEK KÖRE

  Milyen adatokat gyűjtünk, és mikor kerül sor az adatgyűjtésre?

   

  Az Ön által igényelt termékek, illetve szolgáltatások biztosítása céljából bizonyos személyes adatok megadását kérjük.

  • Amikor Ön Weboldalunkon vásárol,
  • ügyfélszolgálatunkhoz fordul,
  • tájékoztatást igényel,
  • felhasználói fiókot hoz létre,
  • részt vesz rendezvényeinken, vagy
  • felkeresi Weboldalunkat.  

   

  Az ilyen személyes adatok részét képezik az alábbiak:

  • Elérhetősége, ideértve nevét, email címét, telefonszámát és szállítási, illetve számlázási címét
  • Login és felhasználói fiók adatai, ideértve felhasználói nevét, jelszavát és egyedi felhasználó azonosítóját
  • Személyes adatai, ideértve a nemet, szülővárost, születési időpontot és korábbi vásárlásainak adatait
  • Bankkártya, illetve hitelkártya adatok
  • Képi megjelenítések, fényképek, és video felvételek
  • Egyéni beállítások, ideértve az Ön kívánságlistáját, marketing üzenetekre és cookiekra vonatkozó beállításait

   

  További személyes adatokat használunk fel Weboldalunk bizonyos funkcióinak aktiválása céljából. Az ilyen személyes adatok részét képezik az alábbiak:

   

  • A közösségi oldalakkal kapcsolatos információk, ideértve az azonosítókat és az Ön Weboldalra, illetve a velünk folytatott kommunikációra vonatkozó nyilvános posztjaiból származó bármely információt.

   

  Weboldalunk használatakor a felhasználói felületet biztosító technológiai platform automatikusan adatokat gyűjt és oszt meg az Adatkezelővel.  Például az Ön böngészője vagy mobil eszköze bizonyos adatokat megoszthat, mivel ezek az eszközök kapcsolatba lépnek a Weboldallal. A fenti folyamatokkal kapcsolatos további információkat az alábbi Cookie-k című fejezet tartalmazza.  

   

  Ilyen adatok a következők:

   

  • Eszköz azonosítók, hálózati hozzáférés.
  • Cookie-k, IP címek, referer fejlécek, az Ön böngészőjét és annak verzióját azonosító adatok, valamint webjelzők és címkék.

   

   

  1. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

  MIÉRT és HOGYAN használjuk (kezeljük) személyes adatait?

   

  Az Öntől gyűjtött személyes adatokat a következők szerint használjuk fel:      

  • A Weboldalak és Szolgáltatások Ön által igényelt funkcióinak biztosítása céljából

  Amikor Weboldalunkat használja, adatait az Ön által kiválasztott termék vagy szolgáltatás biztosítása, arról való tájékoztatási és oktatási célból használjuk fel.  Például, amennyiben Weboldalunkon vásárol, érdeklődik bizonyos termékeinkkel kapcsolatosan, vagy részt vesz valamelyik rendezvényen vagy akcióban, az Ön által megadott elérhetőségeket az ilyen érdeklődésekkel, információ kérésekkel,vásárlással, rendezvénnyel vagy akcióval kapcsolatos kommunikáció céljából használjuk fel. Amennyiben megkeresi ügyfélszolgálatunkat, olyan Önre vonatkozó információkat használunk fel, mint például a szállításra, illetve fizetésre, vagy az Ön által megvásárolandó, illetve megvásárolt termékre vonatkozó adatok, annak érdekében, hogy segítsünk Önnek megoldani valamely problémát vagy kérdést.

  Számos esetben Weboldalunk, és szolgáltatásaink bizonyos funkcióinak használatához esetleg további adatokat vagy további hozzájárulást kell adnia részünkre egyes adatok meghatározott módon történő felhasználása céljából.  Például előfordulhat, hogy a közösségi médiában történő tartalom megosztás céljából szükséges lehet közösségi médiában használt felhasználói fiókja azonosító adatainak megadása.

  • A termékeinkre, szolgáltatásainkra, rendezvényeinkre vonatkozó információk ismertetése céljából és egyéb promóciós célokból

  Amennyiben módosítani kívánja (e-mail vagy sms) értesítésekre való feliratkozását, vagy a továbbiakban nem kíván tájékoztatásokat kapni tőlünk, kérjük, módosítsa beállításait. Leiratkozhat közvetlenül a hírlevelünkben is a Leiratkozás gombra kattintva, módosíthatja cookie beállításait közvetlenül böngészőjében, továbbá, a személyes adataihoz fűződő jogainak gyakorlása céljából megkereshet minket az alábbi megadott elérhetőségeken a kapcsolat@tokyosolar.hu email címre küldött e-mail útján.

  Amennyiben Ön már vásárlónk (például korábban már rendelt tőlünk), a megadott e-mail címet felhasználhatjuk a hasonló termékekre, illetve szolgáltatásokra vonatkozó tájékoztatásoknak, marketing közleményeknek az Ön részére történő elküldése céljából, kivéve, ha Ön jelezte, hogy nem kíván ilyen tájékoztatásokat kapni.

  A Weboldal üzemeltetésével kapcsolatban a Weboldal különböző üzeneteket küld a Felhasználóknak email és SMS formátumban. A Weboldal rendszerüzenetnek tekinti a Felhasználók és a Látogatók által érdeklődött és megkérdezett termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos tájékoztatást, a termékek működésével kapcsolatos általános, működési és használati információk megosztását, a Szolgáltatást érintő változások (módosított, megszüntetett vagy új funkciók, stb.) kommunikálását, valamint a látogató érdeklődésével, kérdéseivel kapcsolatos üzeneteket. Továbbá oktatási, képzési anyagok küldését, illetve Weboldal termékeinek használatával kapcsolatos segítséget.

  Egyéb esetekben az Ön hozzájárulását kérjük a termékekre, szolgáltatásokra, rendezvényekre és promóciókra vonatkozó marketing információknak az Ön számára történő elküldéséhez.

  Az Ön által megadott információkat, valamint az egyéb forrásokból, így például a Weboldal Ön által történő használatára, az üzletek felkeresésére és az Ön vásárlásaira, rendezvényeken való részvételére vonatkozó adatokból, valamint egyéb forrásokból származó információkat az Ön érdeklődésére számot tartó termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos, személyre szabott üzenetek küldése céljából használhatjuk fel. Amennyiben azt a jogszabályok előírják, a marketingkommunikáció küldéséhez az Ön hozzájárulását kérjük.

  • Üzleti tevékenységünk folytatása, termékeink és szolgáltatásaink fejlesztése és támogatása céljából

  Az Ön által részünkre átadott adatokat üzleti tevékenységünk folytatása céljából is felhasználhatjuk.  Például, az Ön vásárlása esetén a vonatkozó információkat könyvelési, könyvvizsgálati és egyéb belső funkciók céljából használhatjuk fel.  Továbbá a termékeink és szolgáltatásaink Ön által való használatának módjára vonatkozó adatokat a felhasználói felület fejlesztése céljából használhatjuk fel, és az ilyen adatok segítséget nyújtanak számunkra a műszaki és szolgáltatási problémák azonosítása, valamint Weboldalunk kezelése során.

   

  • Saját vagy mások jogainak, tulajdonának és biztonságának védelme céljából

  A Weboldalunk Ön által történő használatának módjára vonatkozó adatokat a csalások, visszaélések, jogellenes felhasználás és Használati Feltételeink megsértésnek megakadályozása, valamint bírósági határozatoknak, kormányzati felszólításoknak, illetve a vonatkozó jogszabályoknak történő megfelelés céljából is felhasználhatjuk.

   

  • Általános kutatási és elemzési célokból

  A Weboldalunk és Szolgáltatásaink látogatók által történő használatának módjára vonatkozó adatokat a fogyasztói magatartás és preferenciák vizsgálata céljából használjuk fel.  Például az azzal kapcsolatos információkat, hogy a Weboldal látogatói milyen módon keresnek és találnak meg termékeket, a kirakatunkban bemutatott termékek leghatékonyabb rendezési módjainak alaposabb megismerése érdekében használhatjuk fel.  

  • Egyéb célok

  Az Ön személyes adatait egyéb módokon is felhasználhatjuk és erre vonatkozóan az adatgyűjtés időpontjában külön értesítést küldünk, valamint szükség esetén az Ön hozzájárulását kérjük.

  Az Ön személyes adatainak használatához fűződő jogos érdekünk:

  A fentiekben említett esetek, amikor az Ön személyes adatainak használata a mi jogos érdekünk:

  • a vásárlóink szükségleteinek kielégítése, ideértve a termékeink és szolgáltatásaink nyújtását,
  • a termékeink és szolgáltatásaink hirdetése,
  • az Ön felhasználói fiókjának működtetése, panaszok kezelése és viták rendezése,
  • vásárlóink - ideértve a szokásaik, viselkedésük – megértése, köztük azt, amit szeretnek, és amit nem szeretnek,
  • a cégünk, munkavállalóink, vásárlóink és részvényeseink védelme és támogatása,
  • a közösségellenes magatartások, a csalás és más bűncselekmények megelőzése és felfedése,
  • új termékek és szolgáltatások tesztelése és fejlesztése, meglévő termékek és szolgáltatások fejlesztése.

   

   

  1. AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ÁLTAL MEGHATÁROZOTT ADATKEZELÉSI IDŐTARTAM

   

  A személyes adatait nem fogjuk a szükségesnél hosszabb ideig tárolni. Az, hogy ez az időtartam mit jelent, több tényezőtől függ, így például:

  • Elsődlegesen hogy miért gyűjtöttük azokat,
  • mióta tároljuk azokat,
  • van –e olyan jogi/hatósági előírás, ami indokolja azok tárolását,
  • szükség van –e azokra abból a célból, hogy megvédjék akár Önt, akár bennünket.

   

  Az adatmegőrzés különösen az alábbiakat foglalja magában:

  • Az Adatkezelő a felhasználó adatait a regisztráció törlésével azonnal törli, kivéve a statisztikai adatokat, valamint a számviteli és a szerződés teljesítésével kapcsolatos bizonylatokat a törvény által előírt megőrzési kötelezettség miatt azzal a feltétellel, hogy az Adatkezelő a kezelt adatokat az Adatkezelő és a Felhasználók közötti jogviszonyból eredő teljes körű elszámolás megtörténtéig felhasználhatja.
  • Személyre szabott reklámok, ill. tartalmak esetében az adatkezelés addig tart, amíg az Üzemeltető által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó nem él, vagy a cookiekat a saját böngészőjéből nem törli.

   

  Gondoskodunk arról, hogy minden olyan egyéb fél, amely részünkről az Ön személyes adatainak kezelését végzi, ugyanezen adatmegőrzési időszakoknak megfelelően járjon el.

  Adatainak megsemmisítése: Személyes adatait haladéktalanul megsemmisítjük, amennyiben azokat a továbbiakban már nem kell megőriznünk. A papírra nyomtatott személyes adatok bezúzással vagy égetéssel kerülnek megsemmisítésre. Elektronikus formában történt mentés esetén a személyes adatok visszafordíthatatlan műszaki eljárás alkalmazásával kerülnek megsemmisítésre.

  A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 25 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a kapcsolat@tokyosolar.hu email címre küldött e-mail útján jelentheti.

   

   

   

  1. AZ ADATFELDOLGOZÓK KÖRE

   

  Személyes adatainak MEGOSZTÁSA

  Az Ön személyes adatait a következőkkel osztjuk meg:

  • Az adatkezelő megbízásából adatfeldolgozást végző harmadik fél szolgáltatókkal, így például hitelkártya adatok és kifizetések feldolgozása, szállítás, adataink kezelése, e-mail üzenetek küldése, kutatás és elemzés, márka és termék promóciók lebonyolítása, valamint egyes szolgáltatások és funkciók biztosítása céljából.
  • Egyéb harmadik felekkel, amennyiben az adatok megosztása az alábbiak céljából szükséges:

   

  • valamely kormányzati felszólításnak, bírósági határozat vagy a vonatkozó jogszabályoknak történő megfelelés;
  • Weboldalunk jogellenes használatának, vagy az Alkalmazások Használati Feltételei és szabályzataink megsértésének megakadályozása;
  • a harmadik felek igényeivel szembeni védelme; és
  • csalások (pl. hamisítás) megelőzésének vagy vizsgálatának elősegítése

   

  • Az Önre vonatkozóan rendelkezésünkre álló személyes adatokat továbbá abban az esetben is továbbíthatjuk, amennyiben üzleti tevékenységünk vagy vagyoni eszközeink egészét vagy azok egy részét értékesítjük (ideértve az átszervezés, kiválás, megszűnés vagy felszámolás eseteit).

   

  Az adatok Ön által történő megosztása

  Weboldalunk bizonyos funkcióinak használatakor Ön olyan nyilvános profilt hozhat létre, amely például tartalmazhatja az Ön felhasználói nevét, profil képét és szülővárosát.  Továbbá barátaival vagy a nyilvánossággal tartalmakat oszthat meg. 

   

   

  Szolgáltatás

  Társaság neve

  Biztosított szolgáltatás

  Biztosított információ

  Székhely

  Csomagolás, szállítás előkészítés, számlázás:
  Tokyo Solar Logisztika Kft.
  vevő neve, címe, elérhetősége, számviteli bizonylatok kiállítása, kezelése
  2340 Kiskunlacháza, József Attila u. 5.
  tslogisztikakft@gmail.com

   

  Szállítás

  Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság

  csomagok kiszállítása

  Vevő neve, címe, elérhetősége

  1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.

   

  Express One Hungary Kft.

  csomagok kiszállítása

  Vevő neve, címe, elérhetősége

  ugyfelszolgalat@expressone.hu, +36 1 8 777 400, 1239 Budapest, Európa u. 12

   

  Pannon XP Kft.

  csomagok kiszállítása

  Vevő neve, címe, elérhetősége

  info@pannonxp.hu, +3620 77-333-99, 2142 Nagytarcsa, Csonka János utca 5/B

   

  Webshop rendszer

  UNAS Online Korlátolt Felelősségű Társaság

  A weboldal elérhetővé tétele, megfelelő működtetése

  Az érintett által megadott valamennyi személyes adat.

  9400 Sopron, Major köz 2. I. em. 15.

   

  1. AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JOGALAPJA ÉS A FELHASZNÁLÓ JOGAI

  Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a kapcsolat@tokyosolar.hu e-mail címen ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 25 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az kapcsolat@tokyosolar.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

  Az Ön személyes adataihoz fűződő jogai:

  Ön bármikor jogosult:

  • a személyes adataihoz történő hozzáférésre;
  • személyes adatainak javítására, amennyiben azok hiányosak vagy pontatlanok; vagy
  • személyes adatainak törlésére.
  • Továbbá a vonatkozó jogszabályok függvényében Ön jogosult arra, hogy személyes adatai kezelésének felfüggesztését igényelje. Amennyiben megszereztük az Ön hozzájárulását személyes adatainak kezeléséhez, Ön jogosult hozzájárulását bármikor visszavonni.
  • Továbbá szintén jogosult tiltakozni személyes adatainak kezelése ellen, ideértve az adatok direkt marketing célokra történő felhasználásának kizárását.

   

  1. A WEBOLDALT ÜZEMELTETŐ PARTNER ÉS TECHNOLÓGIA

  Személyes adatainak VÉDELME és KEZELÉSE

  Titkosítás és biztonság: Személyes adatai biztonságának megőrzése érdekében adatait biztonságos hálózatokon tároljuk és azok csak korlátozott számú, az ilyen rendszerekhez speciális hozzáférési joggal rendelkező személy számára elérhetőek.   

   

  Tárhely szolgáltató: A https://www.bojler.info tárhely szolgáltatója :

   

  COOKIE POLITIKA

  Mik azok a cookie-k:

  A cookie egy rövid szöveges fájl, amit a webszerverünk elküld az Ön eszközére (legyen szó bármilyen számítógépről mobiltelefontról vagy tabletről). Vannak ideiglenes (munkamenet) cookie-k, amelyek automatikusan törlődnek az eszközéről, amikor bezárja a böngészőt, és vannak hosszabb élettartamú cookie-k, amelyek hosszabb ideig maradnak az Ön eszközén (ez függ az Ön eszközének beállításától is). Bővebben itt olvashat a cookiek-ről: http://www.aboutcookies.org/ vagy magyarul itt: https://hu.wikipedia.org/wiki/HTTP-s%C3%BCti

  Miért használunk cookie-kat:

  A cookie-kat elsősorban az Ön kényelme érdekében alkalmazzuk. A cookie-kon keresztül tudjuk megérteni az Ön böngészési és vásárlási szokásait, hogy releváns termékeket tudjunk ajánlani, vagy megjegyezzük a beállításait, de a cookie-k segítenek abban is, hogy meg tudjuk jegyezni, mi van a kosarában. A cookie-k használatával tudunk gyűjteni olyan kötegelt (nem személyes) adatokat, amellyel meg tudjuk határozni, hogy oldalunknak melyek a népszerű aloldalai, termékei, így tudjuk tovább fejleszteni az oldalt úgy, hogy a látogatóink igényeinek megfeleljen. A cookie-k segítségével tudunk célzott hirdetéseket is alkalmazni, hogy az Önnek megfelelő hirdetéseket lássa leginkább. Lényeges, hogy az oldalunkon használt cookie-kba nem semmilyen azonosítót vagy jelszót.

   

  Weboldalunk használatakor az Adatkezelő az Ön internet böngészője által küldött olyan információkat vesz át és rögzít, amelyek személyes adatokat is tartalmazhatnak.

  Az ilyen információk gyűjtésére többféle módszert, így például cookie-kat és webjelzőket használunk.

  Az így gyűjtött információk tartalmazhatják az Ön (i) IP címét; (ii) egyedi cookie azonosítóját, cookie információkat, valamint információkat arra vonatkozóan, hogy az Ön eszköze rendelkezik-e bizonyos funkciók használatához szükséges szoftverrel; (iii) egyedi eszköz azonosítóját és eszköz típusát; (iv) a domain-re, a böngésző típusára és nyelvére, (v) az operációs rendszerre és rendszer beállításokra; (vi) az országra és időzónára; és (vii) a korábban felkeresett weboldalunkra vonatkozó adatokat; (viii), így például kattintási szokásaira, vásárlásaira és megjelölt preferenciáira vonatkozó információkat; valamint (ix) elérési időket és referer URL fejléceket.

   

  A Weboldalak vevők általi használatának nyomon követése és a vevői preferenciák (mint például az ország és nyelvválasztás) vizsgálata céljából cookie-kat és webjelzőket alkalmazunk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy vevőink részére szolgáltatásokat nyújtsunk és fokozzuk az online felhasználói élményt. Cookie-kat és webjelzőket használunk továbbá a weboldal forgalomra és az interakciókra vonatkozó összesített adatok gyűjtésére, tendenciák azonosítására és statisztikai adatok gyűjtésére Weboldalaink fejlesztése céljából.

   

  Weboldalunkon a cookie-k háromféle típusát alkalmazzuk:

  • Funkcionális: Ezek a cookie-k az oldal alapvető működéséhez szükségesek és ezért mindig bekapcsolt állapotban vannak. A funkcionális cookie-k közé tartoznak azok a cookie-k, amelyek megjegyzik az Ön beállításait a Weboldalainkon egyetlen alkalommal tett látogatása, vagy amennyiben úgy kívánja, minden egyes látogatás során. Lehetővé teszik a kosár és fizetési funkciók működését, valamint támogatást nyújtanak biztonsági kérdésekben és az előírásoknak történő megfelelés során.

   

  Maradjon belépve

  Funkcióhoz használt cookie-k: UN_never_logout_id (90 nap), UN_never_logout_auth (90 nap)

  Cookie alapú kosár eltárolás

  Funkcióhoz használt cookie-k: UN_cart_... (365 nap)

  GeoIP alapú átirányítás

  Funkcióhoz használt cookie-k: UN_geoip (munkamenet)

  Felugró módosítható elem

  Funkcióhoz használt cookie-k: UN_design_popup_... (munkamanet)

  Lista nézet váltás

  Funkcióhoz használt cookie-k: UN_design_page (365 nap)

  Mobil verzióra váltás

  Funkcióhoz használt cookie-k: UN_design_mobile (365 nap)

  Szavazásnál a szavazás tényének rögzítése

  Funkcióhoz használt cookie-k: UN_vote_... (365 nap)

  Explicit tartalom felugró

  Funkcióhoz használt cookie-k: UN_explicit (munkamenet)

  Cookie és Profilalkotás elfogadása

  Funkcióhoz használt cookie-k: UN_cookie_allow (365 nap), UN_cookie_close (365 nap)

  Admin megtekintés zárt áruház esetén

  Funkcióhoz használt cookie-k: UN_admin_view (munkamenet)

  Folyamat azonosító

  Funkcióhoz használt cookie-k: UnasID (munkamenet), UnasServiceProxyID (munkamenet)

  • Teljesítmény: Ezek a cookie-k a felhasználás nyomon követése révén lehetővé teszik számunkra Weboldalunk működésének javítását. Bizonyos esetekben ezek a cookie-k növelik az Ön kéréseinek feldolgozási sebességét és megjegyzik a weboldalon Ön által kiválasztott beállításokat. Az ilyen cookie-k elutasítása akadályozhatja az ajánlatok személyre szabását és lassíthatja az oldal működését.

   

  • Közösségi média és reklám: A közösségi média cookie-k lehetővé teszik a közösségi hálózatokhoz való kapcsolódását és a Weboldalunkon található tartalmak közösségi médián keresztül történő megosztását.  A (harmadik felek által használt) reklám cookie-k olyan információkat gyűjtenek, amelyek elősegítik az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámok megjelenítését, mind a Weboldalunkon, mind más oldalakon. Bizonyos esetekben az ilyen cookie-k alkalmazásával együtt jár az Ön személyes adatainak feldolgozása. Az ilyen cookie-k letiltása esetén olyan reklámok kerülhetnek megjelenítésre, amelyek kevésbé felelnek meg az Ön érdeklődési körének, vagy előfordulhat, hogy Ön nem tud megfelelően kapcsolódni a Facebook-hoz, Twitter-hez, illetve egyéb közösségi hálózatokhoz és/vagy nem tud tartalmakat megosztani a közösségi médián keresztül.

   

  Amennyiben átfogó és naprakész összegzést szeretne minden olyan harmadik félről, amely (a Weboldalunkon keresztül vagy egyéb módon) hozzáférést nyert az Ön internetes böngészőjéhez, javasoljuk, hogy telepítsen egy ilyen célra készült böngésző plugin-t.  Választhatja azt a lehetőséget is, hogy számítógépétől minden cookie küldés esetén figyelmeztetést kapjon, vagy valamennyi cookie-t letilthatja. Például Chrome bővítmény esetén: https://chrome.google.com/webstore/detail/editthiscookie/fngmhnnpilhplaeedifhccceomclgfbg?hl=hu

  A Google Analytics alkalmazása

  1. Weboldalunk a Google Analytics alkalmazást használja, amely a Google Inc. („Google”) webelemző szolgáltatása. A Google Analytics úgynevezett „cookie-kat”, szövegfájlokat használ, amelyeket a számítógépére mentenek, így elősegítik Felhasználó által látogatott weblap használatának elemzését.
  2. A Felhasználó által használt weboldallal kapcsolatos cookie-kkal létrehozott információk rendszerint a Google egyik USA-beli szerverére kerülnek és tárolódnak. Az IP-anonimizálás weboldali aktiválásával a Google a Felhasználó IP-címét az Európai Unió tagállamain belül vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más államokban előzőleg megrövidíti.
  3. A teljes IP-címnek a Google USA-ban lévő szerverére történő továbbítására és ottani lerövidítésére csak kivételes esetekben kerül sor. Weboldalunk üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat arra fogja használni, hogy kiértékelje, hogyan használta a Felhasználó a honlapot, továbbá, hogy a weboldal üzemeltetőjének a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készítsen, valamint, hogy a weboldal- és az internethasználattal kapcsolatos további szolgáltatásokat teljesítsen.
  4. A Google Analytics keretein belül a Felhasználó böngészője által továbbított IP-címet nem vezeti össze a Google más adataival. A cookie-k tárolását a Felhasználó a böngészőjének megfelelő beállításával megakadályozhatja, azonban felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy ennek a honlapnak nem minden funkciója lesz teljes körűen használható. Megakadályozhatja továbbá, hogy a Google gyűjtse és feldolgozza a cookie-k általi, a Felhasználó weboldalhasználattal kapcsolatos adatait (beleértve az IP-címet is), ha letölti és telepíti a következő linken elérhető böngésző plugint. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu

   

  Google Adwords konverziókövetés használata

  1. A „Google AdWords” nevű online reklámprogramot használja az adatkezelő, továbbá annak keretein belül igénybe veszi a Google konverziókövető szolgáltatását. A Google konverziókövetés a Google Inc. elemző szolgáltatása (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“).
  2. Amikor Felhasználó Weboldalt Google-hirdetés által ér el, akkor egy a konverziókövetéshez szükséges cookie kerül a számítógépére. Ezeknek a cookie-knak az érvényessége korlátozott, és nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot, így a Felhasználó nem is azonosítható általuk.
  3. Amikor a Felhasználó a weboldal bizonyos oldalait böngészi, és a cookie még nem járt le, akkor a Google és az adatkezelő is láthatja, hogy Felhasználó a hirdetésre kattintott.
  4. Minden Google AdWords ügyfél másik cookie-t kap, így azokat az AdWords ügyfeleinek weboldalain keresztül nem lehet nyomon követni.
  5. Az információk – melyeket a konverziókövető cookie-k segítségével szereztek – azt a célt szolgálják, hogy az AdWords konverziókövetést választó ügyfeleinek számára konverziós statisztikákat készítsenek. Az ügyfelek így tájékozódnak a hirdetésükre kattintó és konverziókövető címkével ellátott oldalra továbbított felhasználók számáról. Azonban olyan információkhoz nem jutnak hozzá, melyekkel bármelyik felhasználót azonosítani lehetne.
  6. Ha nem szeretne részt venni a konverziókövetésben, akkor ezt elutasíthatja azáltal, hogy böngészőjében letiltja a cookie-k telepítésének lehetőségét. Ezután Ön nem fog szerepelni a konverziókövetési statisztikákban.
  7. További információ valamint a Google adatvédelmi nyilatkozata az alábbi oldalon érhető el: www.google.de/policies/privacy/

   

  Hírlevél, DM tevékenység

  1. A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-a értelmében Felhasználó előzetesen és kifejezetten hozzájárulhat ahhoz, hogy Szolgáltató reklámajánlataival, egyéb küldeményeivel a regisztrációkor megadott elérhetőségein (pl. elektronikus levélcím, vagy telefonszám) megkeresse.
  2. Továbbá Ügyfél a jelen tájékoztató rendelkezéseit szem előtt tartva hozzájárulhat ahhoz, hogy Szolgáltató a reklámajánlatok küldéséhez szükséges személyes adatait kezelje.
  3. Szolgáltató nem küld kéretlen reklámüzenetet, és Felhasználó korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen leiratkozhat az ajánlatok küldéséről. Ebben az esetben Szolgáltató minden - a reklámüzenetek küldéséhez szükséges - személyes adatát törli nyilvántartásából és további reklámajánlataival nem keresi meg a Felhasználót. Felhasználó a reklámokról leiratkozhat az üzenetben lévő linkre kattintva.
  4. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) bekezdése alapján, meg kell határozni a hírlevél-küldés adatkezelése körében a következőket:
  5. a) az adatgyűjtés ténye,
  6. b) az érintettek köre,
  7. c) az adatgyűjtés célja,
  8. d) az adatkezelés időtartama,
  9. e) az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye,
  10. f) az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése.

   

  1. Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre és az adatkezelés célja:

  Személyes adat:

  Adatkezelés célja:

  Név, e-mail cím.

  Azonosítás, a hírlevélre való feliratkozás lehetővé tétele.

  A feliratkozás időpontja

  Technikai művelet végrehajtása.

  A feliratkozás kori IP cím

  Technikai művelet végrehajtása.

   

  1. Az érintettek köre: A hírlevélre feliratkozó valamennyi érintett.
  2. Az adatkezelés célja: reklámot tartalmazó elektronikus üzenetek (e-mail, sms, push üzenet) küldése az érintett részére, tájékoztatás nyújtása az aktuális információkról, termékekről, akciókról, új funkciókról stb.
  3. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: a hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig, azaz a leiratkozásig tart az adatkezelés.
  4. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A személyes adatokat az adatkezelő munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával.
  5. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-103659/2016
  6. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az érintett bármikor, ingyenesen leiratkozhat a hírlevélről.
  7. Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése:

  A reklámozó, a reklámszolgáltató, illetve a reklám közzétevője – a hozzájárulásban meghatározott körben - a náluk hozzájáruló nyilatkozatot tevő személyek személyes adatairól nyilvántartást vezet. Az ebben a nyilvántartásban rögzített - a reklám címzettjére vonatkozó - adat csak a hozzájáruló nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően, annak visszavonásáig kezelhető, és harmadik fél számára kizárólag az érintett személy előzetes hozzájárulásával adható át.

  Adatkezelés megnevezése

  Facebook

  1. A facebook.com oldalon, a webáruház egyes tartalmi elemeinek, termékeinek, akcióinak vagy magának a weboldalnak a megosztása, illetve lájkolása.
  2. Jogalap: Az érintett önkéntes hozzájárulása személyes adatai kezeléséhez a facebook.com weboldalon.
  3. Érintettek köre: Valamennyi érintett, aki regisztrált a facebook.com közösségi oldalon, és lájkolta a weboldalt.
  4. Adatok leírása: A facebook.com közösségi oldalon regisztrált neve, illetve a felhasználó nyilvános profilképe.
  5. Adatok forrása: Érintett nyilvános profil
  6. Az adatok kezelésének ideje: Az adatkezelés a facebook.com weboldalon valósul meg, az adatkezelés időtartamára, módjára, illetve az adatok törlési és módosítási lehetőségeire a facebook.com közösségi oldal szabályozása vonatkozik: (https://www.facebook.com/legal/terms?ref=pf) (https://www.facebook.com/about/privacy/)

   

  Hogyan törölheti a cookie-kat, és hogyan tilthatja le azokat:

  Amennyiben a fentiek alapján nem szeretné, hogy a cookie-kat használjunk, letilthatja azokat. A letiltás böngészőfüggő, és különböző módon történhet. A legnépszerűbb böngészőkben a letiltást mikéntjéről az alábbi linkeken szerezhet tudomást:

  Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hu-hu&p=cpn_cookies

  Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-informacio-amelyet-weboldalak-tarolnak-szami

  Internet Explorer: https://support.microsoft.com/hu-hu/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

  Safari: https://support.apple.com/hu-hu/HT201265

  Ezt saját böngésző beállításain keresztül teheti meg, úgy, hogy minden Ön által használt böngészőben és eszközön elvégzi a beállításokat. Az egyes böngészők bizonyos mértékig különböznek egymástól, ezért ellenőrizze böngészőjének „Help” menüjét a cookie beállítások módosításának helyes módjával kapcsolatban.

  Amennyiben letiltja a cookie-kat, nem tud elérni számos olyan funkciót, amelyek hatékonyabbá teszik Weboldalainkat és Alkalmazásainkat, és egyes szolgáltatásaink így nem működnek majd megfelelően.

   

   

  A Weboldal HASZNÁLATA harmadik felek termékei és szolgáltatásai útján

  Weboldalunk lehetővé teszi az egyéb digitális termékek és szolgáltatások széles körével való interakciót.  Példaképpen, Weboldalunk képes a harmadik felek eszközeivel való együttműködésre a közösségi hálózatok használata céljából.

  Amennyiben úgy dönt, hogy felhasználói fiókját összekapcsolja valamely harmadik fél eszközével vagy felhasználói fiókjával, a harmadik fél platformján az Ön adatvédelemre vonatkozó jogaira az ilyen harmadik fél adatvédelmi szabályzatai az irányadók.  Például ha az Ön Weboldalunkon található tartalmat harmadik fél közösségi média platformján megosztja, az ilyen platformon található adatokra az adott platformra vonatkozó szabályzatok alkalmazandók.

  Weboldalunk az Ön kényelme és tájékoztatása érdekében linkeket tartalmazhatnak egyéb (harmadik felek által működtetett) weboldalakhoz és alkalmazásokhoz. A belinkelt oldalak és alkalmazások saját adatvédelmi nyilatkozattal, illetve szabályzattal rendelkeznek és nyomatékosan javasoljuk az ilyen szabályzatok áttekintését. Nem tartozunk felelősséggel a nem az Adatkezelő tulajdonát képező, vagy irányítása alatt álló belinkelt weboldalak vagy alkalmazások tartalmáért, azok bármilyen használatáért, vagy az ilyen weboldalak, illetve alkalmazások adatvédelmi gyakorlatáért.

   

  1. JOGORVOSLATI LEHETŐSÉG ÉS HATÁLYOS TÖRVÉNYEK

   

  Adatvédelmi Szabályzatunk MÓDOSÍTÁSA

  A vonatkozó jogszabályok és eljárási gyakorlataink időről időre változnak. Amennyiben Szabályzatunk frissítéséről döntünk, a módosításokat közzétesszük Weboldalunkon. A személyes adatok általunk történő kezelése módjának lényeges módosítása esetén előzetes értesítést küldünk az Ön részére, illetve, amennyiben azt a jogszabályok előírják, az ilyen módosítások végrehajtását megelőzően az Ön hozzájárulását kérjük. Nyomatékosan javasoljuk, hogy olvassa el Szabályzatunkat és folyamatosan tájékozódjon az általunk követett gyakorlatról. A jelen Szabályzat legutóbb 2018. májusában került módosításra.

   

  KÉRDÉSEK és visszajelzés

  Örömmel válaszolunk kérdéseire, észrevételeire és a Szabályzatunkkal, valamint adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos aggályaira.

  Amennyiben visszajelzést kíván adni, bármilyen kérdése vagy aggálya merül fel, vagy gyakorolni kívánja a személyes adataihoz fűződő jogait, kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi címen:

  Mobiltelefon: +36-20/2520920

  E-mail: kapcsolat@tokyosolar.hu

  Amennyiben adatvédelmi panasszal fordul hozzánk, annak vizsgálatára a kérdés kellő időben és hatékony módon történő rendezését szem előtt tartva kerül sor.

  “Weboldalunk igénybevételével és személyes adatainak a Weboldalon történő megadásával Ön szabadon, saját elhatározásából és érdekében hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatai a jelen Adatvédelmi Szabályzatban foglaltaknak megfelelően felhasználásra, kezelésre és továbbításra kerüljenek.”

   

   

   

   

  Webáruház készítés