Termék részletek


Vákuumcsöves nyomás nélküli napkollektor, ejtőtatályos napkollektor rendszer 180 literes - Tokyo Solar vizmelegítő NO3-18

Vákuumcsöves nyomás nélküli napkollektor, ejtőtatályos napkollektor rendszer 180 literes - Tokyo Solar vizmelegítő NO3-18
 • Vákuumcsöves nyomás nélküli napkollektor, ejtőtatályos napkollektor rendszer 180 literes - Tokyo Solar vizmelegítő NO3-18
219 900 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Tokyo Solar Hungary Kft a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.

Vákuumcsöves nyomás nélküli napkollektor - Tokyo Solar N03-1/18

Szállítás:

Személyesen telephelyünkön: INGYENES!

+36202503572

Futárszolgálattal: Szállítási díj: 22 000 Ft.

Ne feledd! A vásárlás költsége nem tartalmazza a szállítási költséget, ezt utólag fogjuk felszámolni számodra!


- Jól ellenáll a szélnek, hónak
- Jó korrózióállóság
- Jó hőtartó képesség 70-80 óra
- Automata víz feltöltés
- Belső tartály anyaga: rozsdamentes acél SUS304
- Külső tartály anyaga: drawbench ezüst acél
- Tartály szigetelése: poliuretán
- Vákuumcsövek mérete: 58-1800mm
- Stabil, könnyen szerelhető napkollektor keret/állvány lapos tetős, vagy ferde tetős verzióval
- Egyszerű telepítés/felszerelés
- 4 fős háztartásoknak
- Méretek: szélesség 148 cm magasság 230 cm
- Tömege : 70 kg
- Napkollektor felület: 2,31m2

 

HA TÖBB TERMÉK VÁSÁROLSZ, AKKOR CSAK A MAGASABB SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGGEL RENDELKEZŐ TERMÉK SZÁLLÍTÁSI DÍJÁT SZÁMOLJUK FEL!

 • Jellemzők:


  Jól ellenáll a szélnek, hónak
  Jó korrózióállóság
  Jó hőtartó képesség 70-80 óra
  Automata víz feltöltés
  Belső tartály anyaga: rozsdamentes acél SUS304
  Külső tartály anyaga: drawbench ezüst acél
  Tartály szigetelése: poliuretán
  Vákuumcsövek mérete: 58-1800mm
  Stabil, könnyen szerelhető napkollektor keret/állvány lapos tetős, vagy ferde tetős verzióval
  Egyszerű telepítés/felszerelés
  4 fős háztartásoknak
  Méretek: állvány szélessége 150 cm
  magasság 230 cm
  Tömege : 70 kg
  További műszaki adatokért kattintson ide
  Napkollektor felület: 2,31m2  A napkollektor tulajdonosok így gondolják:


  "Szépen jön lefelé a napkollektorból a meleg víz. Olyan napsütéses napokon, mint amik a múlt héten voltak, 4-5 alkalommal is meg tudtam forgatni benne a vizet 1 nap alatt. Tavaly a medence vizét 23-24 fokosra tudtam csak felmelegíteni. most a napkollektorral sikerült elérni a 35 fokot is. A napkollektor nagyon jó! Jó választás volt."

  Kaspár József - Karancslapújtő (Nyomás nélküli napkollektor, 120 literes)


  "Meg vagyok elégedve, bevált a termék. Idén csak április 17-én üzemeltem be, de már rögtön az első nap 47°C-os vizet csinált. Átlagos napokon a 60°C mindig megvan. Ha felhős az idő, kicsit gyengébben teljesít. Nem bántam meg, jó döntés volt."

  Szepesi Lajos - Budapest, XVII. kerület (Nyomás nélküli napkollektor, 120 literes)  "A vártnál jobban melegít. Azt is el kell mondanom, hogy igen sokáig tartja a meleget a tartály. Amikor használva van a cirkót ke kellett kapcsolni."

  Rácz Zoltán - Nagytarcsa (Nyomás nélküli napkollektor, 120 literes)

   

     Napkollektor előnyei:


  Sok vásárló szereti, hogy a termék egyszerű, nem bonyolult. Emiatt nincsenek meghibásodásra okot adó elemek benne. Továbbá a nagy hatékonyság és a kedvező ár miatt igen gyors a megtérülése. A nyomás nélküli vákuumcsöves napkollektor ára nagyon kedvező. Így nagyon gyorsan visszatermeli az árát tulajdonosa részére. Az automata vízfeltöltés miatt használata kényelmes. A napkollektor gyorsan telepíthető. Működéséhez nincs szükség áramra, vagy bármilyen más energiaforrásra. A napsütés, vagy szórt napfény elegendő a működéséhez. Felépítése egyszerű, nem összetett, így meghibásodási lehetőségek szinte nincsenek.

  A téli napokra (november végétől február végéig) ajánlott a napkollektorból leeresztenia vizet. Maga a termék nem fagyna el, de a napkollektorhoz vezető vízvezetékek kis keresztmetszete miatt, azokban fagydugó keletkezhet, ami a rendszer károsodását okozhatja. Emiatt mi a 3 évszakos üzemelést javasoljuk.

  A napkollektort a felhasználási ponthoz képest 4.5-5 méterrel magasabbra kell elhelyezni a megfelelő víznyomás biztosítása érdekében. Ennél kisebb szintkülönbség esetén ennek a kollektornak a használatát nem javasoljuk, mert nem lesz megfelelő a tulajdonos felhasználói élménye. Túl kicsi lesz a víznyomás. Ilyen esetben, ilyen háztartáshoz a nyomásos napkollektort ajánljuk.

  Ha medencefűtésre használja a kollektort, akkor megoldható kicsi szintkülönbség esetén is a zavartalan kollektor használat, hisz ott egyrészt nem kell nyomás a medence vizének felmelegítéséhez, másrészt a medence vízforgató szivattyújára bátran ráköthető a felmelegíteni kívánt víz ág, ami a kollektor felé halad.


  A napkollektor felhasználási módjai:


  Ezt a típust főként 2-3 fős háztartások meleg víz előállítására használják. Ingyenesen készíti a meleg vizet zuhanyozáshoz, fürdéshez. Leleményesebb vásárlók még mosogatáshoz és a mosógéphez csatlakoztatva mosáshoz is használják. A többség keverő szeleppel együtt használja, mivel a készülék főként a több napsütési időt tartalmazó nyári napokon gyakran 90-95 fokos hőmérsékletű forró vizet gyárt. Ezt pedig közvetlenül rávezetve a ház melegvíz csapjára, az azt megnyitó személynél komoly forrázást okozhat. Ezt a keverő szelep használata maximálisan kivédi, megelőzi. Így teljesen biztonságos lesz a meleg víz felhasználása, amit a termék készít. (A keverő szelep, vagy másnéven keverő csap egy olyan szerelvény, amelynek 2 bevezetése és 1 kivezetése van. Az egyik bemenete a napkollektortól érkező forró víz, a másik pedig a ház vízhálózatából a hideg víz ág. A keverőszelepen kézzel beállítható az a hőmérséklet, amit a felhasználó szeretne hogy a kiemeneti nyíláson távozó víz elérjen. A többség ezt 40-45 °C közötti szokta beállítani. Így a ház csapjaihoz már csak ez a keverőszelep által összekevert és a tulajdonos által beállított hőmérsékletű víz fog eljutni.

  Nagyon jó, és célszerű még ezt a típusú napkollektort medence fűtésre is használni. A segítségével, és használatával a medence használati ideje kitolható, illetve nem csak a nap fogja a medence vizét melegíteni hanem a kollektor is. Ezáltal a medencebében való fürdőzés sokkal kellemesebb és örömtelibb lesz. A legtöbb szülő, nagyszülő aggódik a medencében játszó gyerekek egészsége miatt. Ha a kollektor fűti a medence vizét, a megfázás lehetősége teljes mértékben minimalizálódik.  Ha kérdésed van, telefonálj bátran! Küldj sms-t, visszahívunk! Ferenc - 20/540-4184

 • Gyártó
  Tokyo Solar
  Gyártói Cikkszám
  NO3-18
  Szállítási költség
  22000
  Cikkszám
  NO3-18
Webáruház készítés