Termék részletek


Napelemes Medence Ionizáló - Algásodás gátló szer helyett, Algairtó, Medence kezelő, Vízkezelő

Napelemes Medence Ionizáló - Algásodás gátló szer helyett, Algairtó, Medence kezelő, Vízkezelő
 • Napelemes Medence Ionizáló - Algásodás gátló szer helyett, Algairtó, Medence kezelő, Vízkezelő
 • Napelemes Medence Ionizáló - Algásodás gátló szer helyett, Algairtó, Medence kezelő, Vízkezelő
 • Napelemes Medence Ionizáló - Algásodás gátló szer helyett, Algairtó, Medence kezelő, Vízkezelő
35 990 Ft
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Tokyo Solar Hungary Kft a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.

Szállítás:

Személyesen telephelyünkön: INGYENES!

+36202503572

 

Futárszolgálattal: 3000 Ft

Garancia: 2 év

Élettartam: 5-6 év

Az anód körülbelül 2 évente cserélendő.

Forgalmazó: Tokyo Solar Hungary Kft.

 

 • Napelemes Medence Ionizáló​

  Az algák Ellensége, a Medencézők nagy barátja, a Napelemes CSÚCS csodafegyver a Napelemes Medence Ionizáló. Környezetbarát, Vegyszermentes! Nem tüneti kezelést ad, hanem tartós megoldást. A működése hatására az algák nem tudnak elszaporodni. 

  Akár 80 m3 vizet is képes megtisztítani, tökéletesen eltávolítja a vírusokat, a baktériumokat és az algákat a vízből. A napelemes medence ionizálónak köszönhetően 70% -kal csökken a felhasznált klórmennyiség, ami nem csak pénztárcabarát, de környezetkímélő és egészségkímélő is!

  Napelemes Medence Ionizáló csomag tartalma

   

  napelemes-medence-tisztító-csomag-tartalma

  Napelemes Medence Ionizáló működése

  Az ionizációs folyamat során a napelemes medence ionizáló a rézionokat a vízbe engedi, ami lehetetlenné teszi a mikroorganizmusok, például algák, vírusok és baktériumok életét az uszodákban és tavakban. A klórral szemben a rézionok sokkal tovább hatékonyak maradnak, mert nincsen rájuk hatással a hőmérséklet, a párolgás vagy a sugárzás. Legfeljebb 80 köbméter vizet tisztít, és ideális a vírusok, baktériumok és algák eltávolítására. Az ionizált víznek köszönhetően 70% -kal csökkentheted a klór használatát a medencében. A hagyományos kémiai fertőtlenítéshez képest az ionizációnak számos előnye van, és űrhajókban is használják az ivóvíz tisztaságának megőrzése érdekében (Részletek a Nasa weboldalán >>).

  A vízmennyiségtől, az időjárási viszonyoktól stb. függően, az ionizációs folyamat akár egy, vagy több hetet is igényelhet.

  1. Ellenőrizd a medence vízminőségét! A klórtartalmat kb. 1,0 PPM*-4,0 PPM* tartományban, míg a PH-t 7,0 és 7,8 között kell tartani. Ha a pH 7 és 7,8 között van, akkor az ionizációs folyamat sebessége gyorsabb és hatékonyabb. Ha a PH értéke kisebb, mint 7, az ionizáció lassabb. 

  2. Helyezd a tisztítót az úszómedencébe úgy, hogy a lehető legtöbb napsütés érje a nap folyamán.

  *PPM: koncentráció, amit a színskálán tudsz leolvasni a víz minőségének ellenőrzésekor.

  napelemes medence ionizáló - tokyo solar- medencetisztító- algásodásgátló

  Mire számíts a Napelemes Medence Ionizáló használatával?

  A medence karbantartási költségeinek 70-80% -át megtakaríthatod.

  Csökkentheted a klór és más vegyi anyagok használatát, ezzel védve a környezetet, és családod, barátaid és a saját egészséged.

  Biztonságos és egészséges fürdést biztosít. Kiküszöbölheted a klór által okozott kellemetlenségeket. Nincsenek vörös szemek fürdés után, nincsen száraz bőr, nincsen rossz szag, nincsen elszíneződés a fürdőruhán.

  Ezenkívül szabályozhatod az algák elszaporodását a dísztavakban is, mivel a napelemes ionizáló nem káros sem a növényekre, sem az állatokra nézve!

  Széles körben használható úszómedencék, tavak, szökőkutak és egyéb vizek tisztítására.

  napelemes medence ionizáló - tokyo solar- medencetisztító- algásodásgátló
 • Gyártó
  Tokyo Solar
  Gyártói Cikkszám
  0564
  Szállítási költség
  3000
  Cikkszám
  12348533
Webáruház készítés