Termék részletek


Kerti zuhany, szolár zuhany 35 liter

Kerti zuhany, szolár zuhany 35 liter
59 900 Ft

A Napsugár 1-2 óra alatt felmelegíti a kerti zuhany testben lévő vizet és máris a zuhany keverő csap segítségével állítod a zuhanyzó víz hőfokát a kedved szerinti hőfokra. Lábmosó csappal is rendelkezik.

Szállítás:

Személyesen telephelyünkön: INGYENES!

 

Szállítás futárszolgálattal: 7000 Ft

Garancia: 1 év

Forgalmazó: Tokyo Solar Hungary Kft.

 

 • Kerti zuhany, szolár zuhany, medence zuhany

   

  A nap segítségével ingyen melegítheted a kerti zuhany belsejében lévő vizet. Kertedben, a tanyádon, medencéd mellett, házi munka vagy napozás közben bármikor átadhatod magad a frissítő zuhanyzás örömeinek.

  Telepítése saját kezűleg, házilagosan is elvégezhető szinte plusz költség nélkül, csupán a kerti csaphoz használt locsoló csövet kell egy ½”-os gyorscsatlakozó egység segítségével csatlakoztatni hozzá.

  A Napsugár 1-2 óra alatt felmelegíti a kerti zuhany testben lévő vizet és máris a zuhany keverő csap segítségével állítod a zuhanyzó víz hőfokát a kedved szerinti hőfokra.

  A szolár kerti zuhanyhoz a maximálisan használható víznyomás: 3-4 bar. Amennyiben a hálózati nyomás meghaladja nálad a 3 bar-t, úgy nyomáscsökkentőt kell a kerti zuhany elé kötni.

  A szolár zuhany üzemeltetése energiát nem igényel. Se áramot, se mást! Vagyis ingyen, költség mentesen tudod működtetni. Csak napsütésre van szükséged.

  A fagyok beállta előtt a kerti zuhanyzót vízteleníteni kell! Mindenképp javasolt a berendezés leszerelése és fagymentes helyen történő tárolása a tavaszi felszerelésig. A víztelenítést a leeresztő csonk megnyitásával kell elvégezni. A karos keverőcsapot közép állásban ki kell nyitni, és a téli leeresztő csavart a víztartály hátoldalán meg kell nyitni. Víztelenítést követően a készüléket le kell szerelni, és zárt, száraz helyen kell tárolni a téli időszak alatt. (szezonális használatra gyártott és méretezett termék.)

  Könnyen szerelhető, hideg-meleg csappal ellátott kerti zuhany, szolár zuhany.

  Méret: 220cm × 14cm

  Alapzat mérete: 14cm × 18cm

  Nettó súly: 11,5kg

  Zuhany test anyaga: UV stabil műanyag

  Űrtartalom: 35 liter

   

  Rendeld meg még MA!

  Rendeld meg még MA! HÍVJ! Üzenj! Küldj füstjeleket!

  Gózon Ferenc – 06-20-442-3182

 • Szállítási költség
  7000
  Cikkszám
  0076
Webáruház készítés