Termék részletek


HP01 Tokyo Solar Heat Pipe (hőcsöves), nyomásos, 120 literes, 10 vákuumcsöves split (különálló, oszott) napkollektor rendszer.

HP01 Tokyo Solar Heat Pipe (hőcsöves), nyomásos, 120 literes, 10 vákuumcsöves split (különálló, oszott) napkollektor rendszer.
469 900 Ft

Átmeneti készlethiány!

Szállítás: 25.000,-ft 

Ne feledd! A vásárlás költsége nem tartalmazza a szállítási költséget, ezt utólag fogjuk felszámolni számodra!

 

A napkollektor rendszer többféle méretben és összeállításban rendelhető. A javasolt vákuumcső darabszám, és a víztartály méret leginkább a meleg víz használók számától, és a napkollektor tájolásától függ.

Sokan azt hinnék, hogy nehéz a beszerelése, beüzemelése, de szerencsére egy ügyes vízvezeték szerelő, vagy fűtés szerelő szakember is könnyedén megbírkózik vele.

A tartályok fali és álló kivitelben is elérhetők.

A napkollektor panelek 10, 15, 18, 20, 24, 30 darabos vákuumcsöves méretekben, míg a használati meleg víz tartályok 120, 150, 200, 300 literes méretekben kérhetők.
 • Jellemzők:


  Max. üzemi nyomás 7 bar (0.7 Mpa; próbanyomás 1.0 Mpa)
  HEAT PIPE (hő csöves) technológia
  HEAT PIPE (hő cső) hőátadó mérete: Ø14 mm
  Jó hőtartó képesség
  Vákuumcsövek mérete: 58-1800mm
  Extra korrózióállóság
  Elektromos fűtő betét 
  2 fős háztartásoknak
  120 literes, 1 hőcserélős víztartály (indirekt tartály), fali kivitel
  WILO keringtető szivattyú
  Tágulási tartály 5L, áramlásmérő
  Nyomás határoló, ellenörző szelep, mentesítő szelep
  Napkollektor -szolár- vezérlő
  Szerelő keret, állvány ferde tetőhöz rögzítő kampókkal
  Alumínium gyűjtőfej, kőzetgyapot szigetelés
  Fagyálló szolár folyadék
  Biztonsági szelep, túlnyomás leengedő biztonsági szelep
  4 évszakos működési időtartam
  Napkollektor felület: 1.29m2

   

  Heat Pipe vákuumcső hatékonysága borús időben 

   

  Napkollektor rendszer előnyei:

  A HEAT PIPE (hőcső) miatt igen jó hatásfokkal üzemel a termék. Akár felhős időben is képes gyorsan felmelegedni és a víztartályban/puffer tartályban lévő vizet felmelegíteni. Mivel nyomás alatt üzemel, így akár a földre is telepíthető, attól függően, hogy a helyi körülmények mit tesznek lehetővé.

  A napkollektor panelban fagyálló szolár folyadék található, így a kollektor teljes évben szolgáltatja a melegvizet. A napkollektor rendszer segítségével létrehozott meleg víz alkalmas fürdésre, mosásra, mosogatásra, főzésre. Sőt, nagyobb rendszer esetén fűtésrásegítésre is!

  A nyári napokon a kollektor kíválóan alkalmas medencefűtésre is. Ilyenkor a napkollektor által felmelegített víz hőmérséklete könnyen eléri akár a 90-95 fokot.

  A napkollektor panel nincs egybe építve a meleg víz tároló puffer tartállyal, így esztétikailag a beszerelése mindenki számára elfogadható. Emiatt hívják split (különálló), azaz osztott rendszerűnek. Maga a napkollektor panel szépen belesimul a háztető síkjába. A puffer tartály bárhová el lehet helyezni. (pincébe, padlásra, stb...)

   

  Split (különálló) napkollektor rendszer bekötési rajz: 

  Napkollektoros fűtés, fűtés rásegítés napkollektorral:

  A split napkollektor rendszer alkalmas fűtés rásegítésre is. Ebben az esetben nagyobb víztartályt (puffer tartályt), nagyobb teljesítményű munkaállomást, és több napkollektor panelt kell alkalmazni. A növekvő energia árak mellett ez egy jó döntés, arról nemis beszélve, hogy maximálisan környezetbarát technológia. A részletekért, bővebb információért bátran forduljon hozzánk!
  A napenergiás fűtés egy pénztárca barát megoldás. A napenergia ára ingyenes és remélhetőleg az is marad. Így minden perc, minden óra, amikor a nap süt, akár felhős időben is, profit Önnek. Megújuló energia, napenergia használatával nemcsak pénztárcája fogja jól érezni magát, hanem ingatlana, háza értéke is nőni fog. Minden egyes ilyen beruházással növeli ingatlana értékét, és energetikai besorolását.

   

   

 • Gyártói Cikkszám
  HP0110120
  Szállítási költség
  25000
  Cikkszám
  HP0110120
Webáruház készítés